Villa Bon Vista

Deze moderne en luxe villa is vrijstaand gebouwd met een vrij en adembenemend uitzicht op de Tafelberg. Doordat de villa heerlijk op de wind gelegen is, is het op het overdekt terras heerlijk genieten. Buiten heb je  volop ruimte en keuze om in de zon of schaduw te zitten of liggen, aan de eettafel, in één van de deckchairs of op een ligbed. Om heerlijk af te koelen en te relaxen kan je gebruik maken van de buitendouche en het zwembad met  relax plateau. Enjoy!

 

De villa is ruim, sfeervol en modern ingericht en voorzien van alle benodigde gemakken. De woonkamer met aansluitend eilandkeuken is ruim opgesteld. Doordat de villa is voorzien van schuifdeuren en shutterramen met ingebouwd horgaas waait het ook in de villa altijd lekker door. 

 

De villa is geschikt voor 6 personen. Je beschikt over 3  slaapkamers en 2 badkamers en er is een aparte gastentoilet. De Masterbedroom met aansluitend walk-in closet en luxe badkamer met ligbad en regendouche ligt aan de achterzijde van de villa, waardoor je ook vanuit hier een fantastisch vrij uitzicht hebt. De twee andere slaapkamers liggen aan de voorkant van de villa en hebben aansluitend een separate badkamer. Ook deze badkamer is voorzien van een regendouche. Daarnaast zijn alle slaapkamers uiteraard voorzien van airco.

De villa is volledig ommuurd en er kunnen twee auto's op de oprit staan. Verder is de villa voorzien van een  alarmsysteem.

Rating: 4 sterren
8 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen