Vakantiewoning, nabij Santa Barbara

Op slechts 5 minuten rijden van Santa Barbara Beach staat deze 4-persoons vakantiewoning op een afgesloten miniresort. Via een elektronische toegangspoort heeft u toegang tot het resort met 7 woningen. Deze woning is goed op de wind gelegen waardoor u ook heerlijk buiten op de porch kunt zitten. De woning bestaat uit 2 slaapkamers voorzien van airco, 1 badkamer voorzien van boiler.
De woning is verder huiselijk ingericht. Het is mogelijk om alle ruimtes in deze woning te koelen met de airco!

De Indeling: 

Deze woning is goed op de wind gelegen waardoor u ook heerlijk buiten op de porch kunt zitten. Via de porche heeft u toegang tot de woonkamer met aangrenzend keuken. De woonkamer is gezellig ingericht waardoor het ook al snel een thuis gevoel geeft. De keuken is voorzien van diverse keuken apparatuur en is volledig ingericht met alle benodigdheden. Voor de koffieliefhebbers staat er een Nespresso koffiezetapparaat.

Via de gang heeft u toegang tot de 2 slaapkamers en badkamer. Beide slaapkamers zijn voorzien van een boxspring bed, kledingkast en airco.

De badkamer is voorzien van wastafel, toilet en douche aangesloten op een warmwater boiler.

Buiten op de porch kunt u heerlijk genieten in de schaduw op de wind.
Tevens is er een picknick tafel aanwezig, daarnaast zijn alle BBQ benodigdheden ook aanwezig

Extra’s:

  • De basisbenodigdheden zoals thee, koffie, suiker, peper en zout, water, toiletpapier en muggenspray zijn bij aankomst aanwezig.
Rating: 3.875 sterren
16 stemmen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Reactie plaatsen