Villa Carib: Zorgeloos een (vakantie) villa kopen!

Bent u op zoek naar vakantiehuis, een villa of appartement complex op  Curaçao? Villa Carib helpt u graag bij de aankoop! Door onze jarenlange ervaring op het gebied van de lokale vastgoedmarkt  op Curaçao bent u bij Villa Carib op het juiste addres voor onafhankelijk advies, aankoop/bouw begeleiding tot zelfs de volledige inrichting van uw investering.  Heeft u een specifieke zoekopdracht of wenst u meer informatie neemt u dan contact met ons op via  mail of whatsapp 


Investerings objecten

Zoekt u vastgoed object als investering, Curaçao is hier uitermate geschikt voor! Curaçao kent een interessant investerings klimaat, zowel fiscaal als door de explosieve jaarlijkse bezoekersaantallen op Curaçao. Samen met de uitstekende vakantieverhuur mogelijkheden kan een bovengemiddeld rendement behaald worden! Het Team van Villa Carib helpt u graag!   

Aankoop / Bouwbegeleiding

Wij van Villa Carib beseffen ons dat het bijvoorbeeld vanuit het buitenland niet altijd eenvoudig is om uw investering te garanderen. Als het gaat om de aankoop, lokale wet-en regelgeving of simpelweg een geschikte aannemer te vinden! Het Team van Villa Carib beschikt over een groot lokaal netwerk op al deze gebieden, wij brengen u graag in contact en begeleiden uw aankoop of de bouw van uw aangekochte investering. Tevens regelen wij voor u desgewenst het beheer en vakantieverhuur van uw investering. Geen tijd om zelf uw nieuwe villa in te richten? Een van onze drie all-in pakketen zorgen voor de aankoop van de gewenste inboedel en volledige inrichting! U heeft 1 aanspreekpunt, Team Villa Carib!


Te Koop: nieuwbouw project Trinacria

Bestaande uit:

  • 3x nieuw gebouwde Townvillas, elk van ca. 80m2. Nabij Cas Grandi t.h.v. Pompstation Hanenberg.
  • Op eigendomsgrond kavel van 805m2.
  • Indeling: Woon/Eetkamer met aansluitend keuken, 1 master slp kamer en 1 gasten slp kamer. 1,5 badkamer, een berging en 1 gasten toilet. Volledig openslaande schuifpui als entree naar het terras en pool met buitendouche.
  • Elke Townvilla beschikt over een eigen prive pool (3x2x 1.50 diep) en eigen parkeerplaats
  • Oplevering: turnkey, inclusief omheining (muur) rondom en tussen de villas en landscaping. Elektrische toegangs poort.
  • Door de gustige locatie, zeer aantrekkelijke als vakantieverhuur investering! 
  • Optioneel: volledige inrichting, vakantieverhuur beheer (online marketing, boekingen-en gastenontvangst).
  • Oplevering: 2023 (turn-key)
  • Vraagprijs totaal project (3 Townvillas): 1.350.000 ANG K.K. ( ca. € 700.000,- )   

 

Heeft u een specifieke zoekopdracht of wenst u meer informatie neemt u dan contact met ons op via  mail , whatsapp of vul onderstaand contactformulier in.